Med måttbeställda tapeter kan du skapa en helt annan känsla till rummet, jämfört med en vanlig mönstrad tapet. I och med att mönstret blir större kan du välja vilken del av motivet som ska synas på väggen.
Bild: Animerat från Boråstapeter med din egen bild. Superenkelt!

Misty Forest

Tapeten Misty Forest känns som en äldre, canvasmålning som går i gröna och bruna toner. Jag älskar känslan med att få in ett dimmigt landskap med träddungar och en svagt aprikosrosa himmel. Tack vare att mönsterbilden är så hög, kan man beställa tapeten så den passar till rummet.

Hela tapeten finns i måtten 1764 cm x 525 cm. Man anger måtten på väggen och sedan drar man motivet så att mönstret passar just din vägg. Minsta ytan du kan betsälla är 3 kvm och priset är 329 kr/per kvm.

Boråstapeter har en riktigt bra funktion där du laddar upp en bild på ditt rum och sedan skapas en bild med den nya tapeten.

Så här ser hela tapeten ut – Misty Forest från Boråstapeter. Tack vare den stora ytan på motivet kan man skala och välja ut rätt storleken.
Bild: Lånad från Boråstapeter.

Här är bilden som jag laddade upp på Boråstapeters webbsida.

Svart-vitt sovrum

Jag känner mig väldigt trött på vårt svart-vita sovrum. Nu vill jag  få in en mysig och mer ombonad känsla till rummet. Det svart golvet gillar jag, men genom att göra väggarna mer ombonade, kommer rummet att kännas mysigare. Sedan kommer jag att välja mörkare textilier, gärna i grönt som kommer att knyta ihop färgerna mot  den nya väggen med Misty Forest.

Anpassade tapeter

Känner du att den måttanpassade tapeten blir för mycket och vill blanda in en lugnare tapet så finns det förslag på enfärgade tapet. Till Misty Forest passar Emerland Sand, Shades Peridot och Painter´s Wall.
Priserna på dessa ligger på 399 kr- 449 kr per rulle.

Den gröna Emerlad Sand passar bra till Misty Forest, den kostar 399 kr/rulle,
Bild lånad från Boråstapeter.